BACK
 • Events

  Mobilunity team can't wait to see you!

Mobilunity – IT nearshoring og outsourcing af IT til Ukraine er den perfekte løsning på problemet med mangel på IT-talenter i Danmark

I Danmark er der for tiden stor efterspørgsel på IT-tjenester, IT bemanding og naturligvis IT-talenter. Faktisk er efterspørgslen efter udviklings services af et dedikeret team så stort, at det danske marked simpelthen ikke kan følge med. Det betyder, at der er mangel på dygtige og kvalificerede IT-medarbejdere, og det gør det samtidig svært finde en udvikler, og “IT outsourcing ud af Danmark” kan derfor være en mulighed. De danske IT-uddannelser uddanner ganske enkelt ikke nok IT-medarbejdere, der kan udføre IT outstaffing services. Men heldigvis er der måder, hvorpå man kan løse dette problem ved f.eks. at leje et IT-konsulentfirma udenfor Danmarks grænser. Det er her IT Nearshoring og IT Nearshore outsourcing kommer ind i billedet som den helt perfekte løsning.

Du stiller måske dig selv spørgsmålet, hvad outsourcing og nearshoring helt præcist er.

Outsourcing: Outsourcing kalder man det, når en virksomhed vælger at lade en anden virksomhed, løse de opgaver eller produktioner, som man selv stod for før outsourcingen.

Nearshoring: Man kan kort sagt sige, at nearshoring er en form for outsourcing, der kan delegeres til det nærmeste udland. Hvis du f.eks. vil leje en programmør i Østeuropa, vil du opleve, at din virksomhed bliver mere fokuseret på at styrke sin kreativitet. Nearshoring af dele af sin produktionsproces til en virksomhed, der er specialiseret i denne sektor, giver virksomheden mulighed for at minimere yderligere omkostninger og geninvestere sine besparelser. Det vil sige, man hyrer udviklere fra Østeuropa og lader et dedikeret udviklingsteam fra Kiev udføre alt det IT-arbejde, man har brug for. Det kunne f.eks. være som en full stack developer eller andre specialiserede opgaver. Målet er at forkorte forsyningskæden ved outsourcing, hvorved der kan opnås en reduktion af tjenester, der leveres internt i virksomheden, ved at samarbejde med eksterne IT konsulentvirksomheder.

Fordele ved nearshoring for IT-sektoren

Der er masser af fordele ved nearshoring, når du skal outsource din IT. En af de helt store fordele ved f.eks. at leje en dedikeret udvikler i Østeuropa er, at nærliggende lande har en tendens til at have mindre barrierer vedrørende sprog, og være mere lige kulturelle som Danmark og have en tidszone, der ikke er mange timer væk. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan flyve til Ukraine og dermed føre tilsyn og skabe et godt samarbejde med dedikerede udviklere. For IT-firmaer betyder det, at de kan gøre brug af f.eks. veluddannede og dygtige backend developer og front end developer til lavere lønomkostninger. Du kan være sikker på, at IT-virksomheder i Ukraine følger GDPR-reglerne, som er standard i Den Europæiske Union.

Derfor er Ukraine en oplagt destination for IT nearshoring

Man må i den grad sige, at Ukraine tilbyder en meget kompetent arbejdsstyrke, når det kommer til IT-medarbejdere. Så husk det, når du skal finde din næste web developer eller app developer eller hyrer en eller flere IT- konsulenter. Den ukrainske IT-outsourcing-industri har de seneste år oplevet imponerende vækstrater. Det betyder, at der i dag er mere end 500 outsourcing-virksomheder og mere end hundrede globale R&D-centre. Så hvis du ønsker et dygtigt team af udviklere, skal du vide, at der i Ukraine arbejder over 100.000 i IT-industrien. På den måde er der ingen tvivl om, at Ukraine er et godt sted at finde dedikerede teams af IT-eksperter. Det betyder, at når du indrykker en jobannonce med “udvikler søges” i Danmark, vil du ofte opleve at få problemer med at finde de rette medarbejdere inden for IT-industrien. De fleste af IT-virksomhederne i Ukraine er beliggende i de fem største byer, og to af de vigtigste centre for den blomstrende IT-industri i Ukraine er Kharkiv og Kiev. Og det er bestemt ikke kun små eller mellemstore virksomheder, der outsourcer til Ukraine. Internationale virksomheder som Samsung, Microsoft og Siemens har således alle mange medarbejdere i Ukraine via nearshoring og outsourcing.

Hvem er vi?

Det er lykkedes Mobilunity at skabe et meget stærkt ukrainsk firma med hovedkontor i Kiev – hovedstaden. Som en meget dedikeret virksomhed blev Mobilunity startet af to personer tilbage i 2010. Siden da er det gået stærkt, og nu arbejder der over 200 medarbejdere, der skaber utroligt gode resultater for de mange klienter. Mobilunity har kunder fra hele verden, hvor antallet stiger. Det er på den måde lykkedes Mobilunity at overvinde forhindringer og udvikle os til en stabil, velstruktureret virksomhed. Så hvis du har brug for nearshoring, er vi i konstant søgning efter nye udfordringer og vi tror virkelig ikke, at der er nogen grænser for, hvad vi kan tilbyde i fremtiden. Mobilunity tilbyder fleksibilitet og har dedikerede medarbejdere, der tilbyder IT-rådgivning og udvikling på højeste niveau.

Professionelle IT outstaffing services fra Mobilunity

Mobilunity tilbyder meget gennemførte IT outstaffing services. Det betyder, at du kan være sikker på at finde veluddannet og dygtig IT bemanding. På den måde kan du være sikker på altid at få:

 • Et dedikeret udviklingsteam: Hos Mobilunity får du dygtige dedikerede medarbejdere, der tilbyder den højeste standard, når det kommer til IT-konsultation, -udvikling og -knowhow.
 • R&D-center: Hjælper dit firma med at udvikle nye tjenester eller produkter eller forbedring af eksisterende tjenester eller produkter.
 • IT-rådgivning: Hos Mobilunity får du fuld adgang til kvalificerede og kompetente IT-professionelle. Når du bruger outstaffing fra Mobilunity, kan du være sikker på, at du får præcis det, der er aftalt, både til tiden og i den højeste kvalitet.

Hvordan fungerer modellen med et dedikeret team?

Man kan kort sagt sige, at modellen med dedikerede teams er en forretningsmodel, der egentlig refererer til samarbejdet mellem din virksomhed og uddelegering af IT nearshoring til en virksomhed , når et professionelt, dedikeret team f.eks. leverer softwareudvikling til klienten. Du kan finde dedikerede udviklere i Ukraine, der lever op til din virksomheds krav om talent og færdigheder.

Fordele og ulemper ved at ansætte et dedikeret udviklingshold:

 • Administrer processen: Med et veldefineret mål og et team af udviklere kan der opnås effektive resultater plus tydeligt kommunikerede prioriteter og forventninger. Et udviklingsteam får opgaver direkte fra klienten og kan udvikle software fuldt ud. Derudover får du en klar rollefordeling med veldefinerede ansvarsområder, accept af en leder og en dedikeret udvikler.
 • Fleksibilitet: God kommunikation, tillid og fleksibilitet og udviklings services fra et dedikeret team. Fra vores side bruger vi kontostyring (hver klient har sin manager, der hjælper med at kommunikere med teamet og løser alle spørgsmål) for at sikre effektivt og nemt samarbejde mellem klienten og teamet. Det giver både gode relationer med klare beslutningsprocesser såvel som arbejdsprocedurer.
 • Fokuseret team: Dygtige medarbejdere yder optimalt, når de har et meningsfuldt formål, specifikke mål og en fælles tilgang til deres arbejde. Vores teams har medlemmer med færdigheder inden for problemløsning og tekniske færdigheder til at udføre deres håndværk og interpersonelle færdigheder for at forbedre teamwork.
 • Ansvarlighed: Team-medlemmer skal have gensidig ansvarlighed overfor hinanden såvel som individuel ansvarlighed for eget arbejde, og ideelt set skal disse teams kun bestå af et lille antal personer.

Lad Mobilunity finde udviklere til dit projekt

Når du skal hyre udviklere fra Østeuropa, er det vigtigt at samarbejde med et firma, der har indgående lokalkendskab. Mobilunity har over 200 dedikerede medarbejdere, hvilket gør det til en fornøjelse at ansætte IT konsulentvirksomheder. Det betyder nemlig, at din virksomhed får præcis de dygtige medarbejdere, du har brug for. Det er også nemt at samarbejde med ukrainske IT-virksomheder, da de deler de samme værdier, forretningskvalitet, en høj grad af ansvar, kvalitet af tjenester og gennemsigtighed. Mobilunity er den oplagte løsning, når du benytter nearshoring, til at forbedre din virksomheds omkostningsstruktur betragteligt og give stor fleksibilitet i dit firma. Desuden er koordinationen og kommunikationen af produktionen mere effektiv, når du f.eks. indrykker en annonce med, at udvikler søges. Mobilunity laver løsninger med en lang række af meget populære teknologier. Vi dækker disse og inkluderer blandt andet:

React:

Mobilunity tilbyder deres mange samarbejdspartnere løsninger indenfor React, som er er et open-source JavaScript-bibliotek fokuseret på udvikling af brugergrænseflader ved at leje en dedikeret udvikler i Østeuropa. React er meget populært, og anvendes af store brands som Facebook, WhatsApp, Netflix og Instagram plus til en række apps til mobiltelefoner. Så som IT-udvikler, er React det oplagte valg, og der er masser af udviklingspotentiale i denne digitale løsning ved f.eks. at hyre en IT-konsulent.

Angular:

Der er masser af gode grunde til at bruge Angular, som blev introduceret i 2012 og siden har vokset sig stor. Det blev udviklet med Model-View-Controller-konceptet for øje, og Mobilunity kan naturligvis også tilbyde udvikling af IT-eksperter, der mestrer dette felt. Rammen om Angular er lavet i JavaScript og er bl.a. beregnet til at afkoble en applikations logik fra DOM-manipulation, som specielt er rettet mod dynamiske side opdateringer. Angular byder på mange kraftfulde funktioner, der giver udvikleren rig mulighed for at oprette enkeltsidede applikationer ganske let i samarbejde med at finde en udvikler og leje IT konsulent firma.

JavaScript:

Man må i den grad sige, at JavaScript er kendt som browser sproget, men det er faktisk meget mere end det. Hos Mobilunity er de meget bevidste om, at JavaScript dominerer frontend-udviklingen, da der hele tiden kommer nye tiltag med konstante krav til udvikling og hastighed. JavaScript kan således forbedre brugergrænseflader, uden det behøver at have de store omkostninger. Derudover er det også vigtigt at være klar over de mange fordele ved den høje sikkerhed på grund af dets bredere anvendelse såvel i frontend som i backend programmering. Hos Mobilunity følger de hele tiden udviklingen i open source-samfundet, og de ved, at det kan give mindre afhængighed, større fleksibilitet og meget hurtigere ydelse. JavaScript kører på langt de fleste platforme som eksempelvis apps, på nettet, mobil, web, PWA og desktop. Derudover anvendes JavaScript også i f.eks. chatbots og gaming-applikationer samt til robotter.

Node js:

Når du benytter Mobilunity til nearshoring, får du også få dygtige IT-medarbejdere, der arbejder med Node js, som er en platform opbygget på Chromes JavaScript-runtime. Dette gør den perfekt til hurtigt at skabe og bygge skalerbare netværksapplikationer. Node.js bruger et begivenhedsdrevet, ikke-blokerende I/O-modul, der gør det let og effektivt, perfekt til realtime applikationer, der er meget data-krævende, og som anvender distribuerede enheder. Der er en lang række internationale virksomheder, der allerede benytter de mange fordele og den sikkerhed, som Node js tilbyder, blandt andet microservices, der er en ganske optimal kombination til bedre ydelse, mindre kode og effektiv implementering. Virksomheder som GoDaddy, PayPal og Netflix, er således alle brugere af Node js sammen med en web developer.

Python:

Det er ikke mærkeligt, at Python på det seneste er blevet særdeles populært, og hos Mobilunity tilbyder de selvfølgelig også medarbejdere, der har kompetencer indenfor dette felt. Årsagen til, at Python vinder så hurtigt frem, er, at ved udvikling af Python-applikationer, går det ofte meget hurtigere end at lave de samme applikationer i f.eks. Java eller C / C ++. Grunden til, at denne fordel kan opnås, er, at Python har et meget strømlinet og rent design, der optimerer størrelsen af processtyring og dermed forbedrer en yderligere mulighed for en øget integration af kapacitet. På den måde kan der skabes større hastighed og dermed forbedret produktivitet.

Java:

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at Mobilunity er eksperter i Java. Både på din virksomheds softwareplatform og som programmeringssprog. På den måde kan Mobilunitys dygtige IT-eksperter oprette applikationer ved brug af Java-programmeringssproget, og derefter kompilerer programmet til Java-bytecode – instruktionsindstillingen til Java Virtual Machine (JVM), der skal bruges under kørsel. Java udvikler sig hele tiden, og hos Mobilunity kan du heldigvis være sikker på, at vi altid er opdateret på den seneste udvikling med en front end developer, som man kan leje en programmør til i Østeuropa.

C/C#/C++:

Mobilunity mestrer kompetente udviklings IT-medarbejdere til C/C#/C++, der hver især har deres fordele. Som programmeringssprog, kan C anvendes til programmering på lavt niveau, såsom scripting til drivere og kerner, og det understøtter også funktioner på programmeringssprog på højt niveau, såsom scripting til softwareapplikationer og meget mere. C ++ er et meget fleksibelt programmeringssprog og er ofte optimalt til multienheds- og multiplatforms-appudvikling. C ++ er et objektorienteret programmeringssprog og inkluderer polymorfisme, dataabstraktion mm. Når du anvender nearshoring fra Mobilunity, kan du således samarbejde med IT-eksperter, der tilbyder C ++ til en lang række applikationer, som f.eks. D-grafik, GUI-applikationer plus matematiske simuleringer, når du f.eks. skal hyre udviklere i Østeuropa.

PHP:

Skulle du få brug for PHP (Hypertext Preprocessor), byder Mobilunitys mange IT-eksperter også på dette. PHP anvendes meget i open source-scripting sprog til mange forskellige løsninger, men er særligt velegnet, når det kommer til webudvikling med en backend developer, og det kan nemt integreres i HTML. Det, der adskiller PHP fra f.eks. JavaScript for din virksomhed, er, at kodningen kan laves direkte på serveren, hvilket genererer HTML, som derefter sendes til virksomheden. Virksomheden vil således få resultaterne af at køre dette script, men ville ikke vide, hvad den underliggende kode var. Du kan endda konfigurere din webserver til at behandle alle dine HTML-filer med PHP.

Ruby:

Søger du efter et godt sted til nearshoring, der tilbyder programmeringssproget Ruby, bør du overveje Mobilunity. Det, der gør Ruby så populært som sprog, er, at det er meget objektorienteret og dynamisk og på den måde kan anvendes til mange forskellige formål. Dette programmeringssprog er 100 % objektorienteret, hvilket gør det ideelt sammen med proc. og lambda. Det, der har gjort Ruby meget udbredt, er, at det hjælper programmøren med at undgå at bruge en masse tid på at konfigurere, men derimod hjælper med til at fremskynde udviklingsprocessen med en dygtig full stack developer, en backend developer og front end developer.

App (iOS, Android):

Om du arbejder med iOS eller Android gør ingen forskel, når du samarbejder med Mobilunity. Her tilbyder vi således begge dele, og vores dygtige app developer og IT-medarbejdere gør det nemt og hurtigt at samarbejde om udviklingen af nye apps. Mobilunity kan således både udvikle apps til iOS og Android ved at bruge alle de tilgængelige teknologier. Der stilles hele tiden nye krav til apps, og her kan nearshoring hjælpe din virksomhed med at følge den seneste udvikling. Hos Mobilunity får din virksomhed således opdatering til fremtiden på alle mobile platforme og med mere end 200 medarbejdere, kan du være sikker på at få den helt rigtige gruppe af IT-eksperter, der kan udvikle din næste app eller forbedre din eksisterende.

Vores fordele

Der er en lang række fordele ved at vælge nearshoring med Mobilunity. I mange år har Mobilunity arbejdet med såvel store profilerede virksomheder med nationale og internationale mærker som en række mindre nichevirksomheder fra forskellige sektorer. Her er nogle af de fordele, du vil opleve, når du vælger Mobilunity.

Service: Hos Mobilunity er kunden i centrum. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine krav og ønsker opfyldes, og dygtige IT-eksperter og medarbejdere er din garanti for et vellykket samarbejde.

Stærkt samarbejde: Mobilunity har gennem årene udviklet et stærkt samarbejde med en lang række virksomheder. Virksomheden tror nemlig på et stærkt fortsat samarbejde med hver enkelt kunde og virksomhed.

Stærke teams: Hver kunde får account management tilknyttet. Dette sikrer en tæt og personlig kontakt. På den måde kan Mobilunity sikre, at hver eneste klient får deres ønsker og krav opfyldt.

Hurtig og tydelig kommunikation: Hos Mobilunity ved de, at kommunikation er nøglen til et godt samarbejde. Derfor kan du være sikker på tydelig og klar kommunikation ved nearshoring til Ukraine og Mobilunity.

Tæt kontakt til Europa: Mobilunity er i tæt kontakt med Europa, både mentalt og geografisk. Det betyder, at du nemt kan besøge virksomheden og tale med dit nearshoring team.

Overholdelse af GDPR-regler: Hos Mobilunity bliver GDPR, databeskyttelsesforordningen naturligvis overholdt, og de har et indgående kendskab til detaljerne i beskyttelsesforordningen.

Dit produkt, dit team: Når du laver nearshoring til Ukraine og Mobilunity er det efterfølgende dit team, som du styrer. Det betyder, at du styrer dit team fuldstændigt og ejer det endelige produkt.

Så, er du klar til at tage din virksomhed til nye højder? Få hjælp af specialister fra Mobilunity!

Contact us FÅ ET TILBUD

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret med *

 • Afghanistan +93
 • Albania +355
 • Algeria +213
 • American Samoa +1684
 • Andorra +376
 • Angola +244
 • Anguilla +1264
 • Antarctica +672
 • Antigua And Barbuda +1268
 • Argentina +54
 • Armenia +374
 • Aruba +297
 • Australia +61
 • Austria +43
 • Azerbaijan +994
 • Bahamas +1242
 • Bahrain +973
 • Bangladesh +880
 • Barbados +1246
 • Belarus +375
 • Belgium +32
 • Belize +501
 • Benin +229
 • Bermuda +1441
 • Bhutan +975
 • Bolivia +591
 • Bosnia And Herzegovina +387
 • Botswana +267
 • Brazil +55
 • Brunei Darussalam +673
 • Bulgaria +359
 • Burkina Faso +226
 • Burundi +257
 • Cambodia +855
 • Cameroon +237
 • Canada +1
 • Cape Verde +238
 • Cayman Islands +1345
 • Central African Republic +236
 • Chad +235
 • Chile +56
 • China +86
 • Christmas Island +61
 • Cocos (keeling) Islands +61
 • Colombia +57
 • Comoros +269
 • Congo +242
 • Congo, The Democratic Republic Of The +243
 • Cook Islands +682
 • Costa Rica +506
 • Cote D Ivoire +225
 • Croatia +385
 • Cuba +53
 • Cyprus +357
 • Czech Republic +420
 • Denmark +45
 • Djibouti +253
 • Dominica +1767
 • Dominican Republic +1809
 • Ecuador +593
 • Egypt +20
 • El Salvador +503
 • Equatorial Guinea +240
 • Eritrea +291
 • Estonia +372
 • Ethiopia +251
 • Falkland Islands (malvinas) +500
 • Faroe Islands +298
 • Fiji +679
 • Finland +358
 • France +33
 • French Polynesia +689
 • Gabon +241
 • Gambia +220
 • Georgia +995
 • Germany +49
 • Ghana +233
 • Gibraltar +350
 • Greece +30
 • Greenland +299
 • Grenada +1473
 • Guam +1671
 • Guatemala +502
 • Guinea +224
 • Guinea-bissau +245
 • Guyana +592
 • Haiti +509
 • Holy See (vatican City State) +39
 • Honduras +504
 • Hong Kong +852
 • Hungary +36
 • Iceland +354
 • India +91
 • Indonesia +62
 • Iran, Islamic Republic Of +98
 • Iraq +964
 • Ireland +353
 • Isle Of Man +44
 • Israel +972
 • Italy +39
 • Jamaica +1876
 • Japan +81
 • Jordan +962
 • Kazakstan +7
 • Kenya +254
 • Kiribati +686
 • Korea Democratic Peoples Republic Of +850
 • Korea Republic Of +82
 • Kosovo +381
 • Kuwait +965
 • Kyrgyzstan +996
 • Lao Peoples Democratic Republic +856
 • Latvia +371
 • Lebanon +961
 • Lesotho +266
 • Liberia +231
 • Libyan Arab Jamahiriya +218
 • Liechtenstein +423
 • Lithuania +370
 • Luxembourg +352
 • Macau +853
 • Macedonia, The Former Yugoslav Republic Of +389
 • Madagascar +261
 • Malawi +265
 • Malaysia +60
 • Maldives +960
 • Mali +223
 • Malta +356
 • Marshall Islands +692
 • Mauritania +222
 • Mauritius +230
 • Mayotte +262
 • Mexico +52
 • Micronesia, Federated States Of +691
 • Moldova, Republic Of +373
 • Monaco +377
 • Mongolia +976
 • Montenegro +382
 • Montserrat +1664
 • Morocco +212
 • Mozambique +258
 • Myanmar +95
 • Namibia +264
 • Nauru +674
 • Nepal +977
 • Netherlands +31
 • Netherlands Antilles +599
 • New Caledonia +687
 • New Zealand +64
 • Nicaragua +505
 • Niger +227
 • Nigeria +234
 • Niue +683
 • Northern Mariana Islands +1670
 • Norway +47
 • Oman +968
 • Pakistan +92
 • Palau +680
 • Panama +507
 • Papua New Guinea +675
 • Paraguay +595
 • Peru +51
 • Philippines +63
 • Pitcairn +870
 • Poland +48
 • Portugal +351
 • Puerto Rico +1
 • Qatar +974
 • Romania +40
 • Russian Federation +7
 • Rwanda +250
 • Saint Barthelemy +590
 • Saint Helena +290
 • Saint Kitts And Nevis +1869
 • Saint Lucia +1758
 • Saint Martin +1599
 • Saint Pierre And Miquelon +508
 • Saint Vincent And The Grenadines +1784
 • Samoa +685
 • San Marino +378
 • Sao Tome And Principe +239
 • Saudi Arabia +966
 • Senegal +221
 • Serbia +381
 • Seychelles +248
 • Sierra Leone +232
 • Singapore +65
 • Slovakia +421
 • Slovenia +386
 • Solomon Islands +677
 • Somalia +252
 • South Africa +27
 • Spain +34
 • Sri Lanka +94
 • Sudan +249
 • Suriname +597
 • Swaziland +268
 • Sweden +46
 • Switzerland +41
 • Syrian Arab Republic +963
 • Taiwan, Province Of China +886
 • Tajikistan +992
 • Tanzania, United Republic Of +255
 • Thailand +66
 • Timor-leste +670
 • Togo +228
 • Tokelau +690
 • Tonga +676
 • Trinidad And Tobago +1868
 • Tunisia +216
 • Turkey +90
 • Turkmenistan +993
 • Turks And Caicos Islands +1649
 • Tuvalu +688
 • Uganda +256
 • Ukraine +380
 • United Arab Emirates +971
 • United Kingdom +44
 • United States +1
 • Uruguay +598
 • Uzbekistan +998
 • Vanuatu +678
 • Venezuela +58
 • Viet Nam +84
 • Virgin Islands, British +1284
 • Virgin Islands, U.s. +1340
 • Wallis And Futuna +681
 • Yemen +967
 • Zambia +260
 • Zimbabwe +263

VEDHÆFT FIL

(max filstørrelse 5MB; tilladte udvidelser: doc, txt, pdf, docx)

STIL ET SPØRGSMÅL

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret med *